ЖИТТЯ

Дітки, університет і весняні квіти: що цього тижня публікували в Instagram жителі Переяслава

Цей тиждень для переяславців став подихом ніжності й тепла. Після хуртовини жителі нашого міста зіткнулися з неочікуваним потеплінням. Вони не могли не показати свій весняний настрій на сторінках соціальних мереж.

Щоб показати вам, як проходив другий тиждень весни у жителів нашого міста, Інформатор знову занурився у стрічку Instagram. Є шанс, що активні користувачі цієї соцмережі знайдуть тут власні фото або фото своїх знайомих.

Весна і квіти — речі невід’ємні. Це підтверджують наші чарівні панянки. Ніжність, тепло, тендітність та жіночність є символами цієї пори року. Кожна усмішка на цих фото захоплює однаково сильно, але водночас кожна з них унікальна.

@alina_mamaysura

@lida_nazarenko

@alina.khmelkova

Найголовніша подія цього тижня — Масниця, Масляна, Колодій — називайте, як забажаєте, але сенсу це не змінить. Сподіваємося, що кожен із вас від пуза наївся вареничків зі сметаною та пробачив усіх у Прощену неділю. Справжня чорноброва україночка побувала у музеї просто неба на святкуванні Масниці й поділилася ось таким гарним фото.

@_alena._v

Сім’я та близькі люди — головне в житті. Їх треба берегти, піклуватися і приділяти їм якомога більше уваги. Повірте, навзаєм ви отримаєте аналогічну порцію любові та турботи. Переяславці цього тижня здивували величезною кількістю родинних фотографій, особливо виділилися серед них знімки з дітлахами.

@natalia.ruban

@yuliia_shapovalll

@anna_zrazhevskaya_

Студентське життя в Переяславі кипить так, як не кипіло вже давно. Студентки місцевого вишу не втрачають нагоди поділитися фотографіями з університету в Instagram. Сподіваємося, що цього року карантин більше не повпливає на можливість здобути гідну освіту.

@liudochka_hlb

@liubakachan

А ось ця дівчина вивела на прогулянку свого маленького пухнастого товариша. Цуценя радіє весні в обіймах своєї хазяйки! Крім милої собачки, увагу приковує ще й дивовижне хвилясте волосся юної леді. Певно, що ця дівчина дуже вдячна природі за такий подарунок!

@elizabethzaikovska

Нагадуємо, поблизу Переяслава (буквально в п’яти кілометрах) у селі Воскресенське є таємнича архітектурна пам’ятка — ротонда Каневських. Це місце доволі часто привертає увагу туристів, але в той же час виявилося, що багато жителів Переяславщини навіть не знали про його існування.

Юлія Кравченко

Нагору