Інформатор Переяслав

ВЛАДА

Народний депутат Роман Лозинський поспілкується із жителями Переяслава

1 квітня о 14:00 на платформі Microsoft Teams усі охочі матимуть нагоду поспілкуватися з Народним депутатом України Романом Лозинським. Він розповість про свою роботу.

1 квітня о 14:00 у рамках університетського проєкту “Платформа можливостей” на платформі Microsoft Teams усі охочі матимуть нагоду поспілкуватися з Народним депутатом України IX скликання, першим заступником голови комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, членом парламентської асамблеї “ЄВРОНЕСТ”, тріатлетом, марафонцем, співзасновником львівської “Школи молодої еліти” Романом Лозинським. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на університет Григорія Сковороди в Переяславі. 

Приєднатися до зустрічі можна за посиланням.

Роман Лозинський розповість:

  • про свою роботу у Верховній Раді України;
  • шлях молодої людини в політику — з чого розпочати, куди звернутись, що слід вміти та знати;
  • відповість на запитання всіх охочих.

“Політики – це не завжди стереотипні пузаті дядьки на чорних джипах, часом це справжні люди без мішків грошей для лобізму інтересів. Я дуже хочу зменшити відстань між нормальними людьми та політикою. Тому моя мета – розповісти, “як це працює” у Верховній Раді України без страшних слів та зрозумілою мовою. Поза тим, не політикою одною – залюбки розповім про спорт і свої мандри, якщо вам буде це цікаво”, – зазначає Роман Лозинський.

Нагадаємо, що у Переяславі встановили будиночок для котів. У нього може вміститися до десятка тваринок.

Нагору