Переяслав Перейти на сайт

На базарі в Переяславі активно купують фрукти та овочі: які ціни

4 квітня на недільному базарі покупців багато, а продавці жваво пропонують різноманітний товар. Чимало людей зібралось біля фруктових та овочевих прилавків, менше біля молочних продуктів та у м’ясному павільйоні.

На Шкільній, як і тиждень тому, – порожньо, адже у Переяславі заборонили роботу непродовольчих ринків у зв’язку з посиленням карантинних обмежень. Погода сьогодні сонячна, втім, прохолодна, але людям це не заважає. Чимало покупців стоять біля фруктових та овочевих прилавків, менше біля молочних продуктів та у м’ясному павільйоні.

На “Даринку” вибір рослинності, порівняно з минулим тижнем, значно збільшився, з’явилися підсніжники. Їх можна придбати на посадку –  всього за 3 гривні/1 шт., також є крокуси – по 10-20 гривень за штуку. Сир можна купити за 85-90 гривень, ціна на нього знову знизилась на 5 гривень. Ціна на м’ясо в цілому не змінилась, але можна було знайти свинину за 110 гривень, –  продавці це пояснюють тим, що у людей і так грошей немає, тому треба йти на поступки.

Інформатор дізнався, які ціни на продукти сьогодні.

Люди приходять на базар в захисних масках

Риби сьогодні було чимало

З настанням весни почали продавати квіти

Підсніжники на посадку

Базар розтягнувся аж до м’ясного павільйону

В молочних рядах покупців стало менше

Нагадаємо, що 3 квітня в Переяславі провели кілька суботників. Зокрема, чи не найбільший був у парку “Набережний”, що в мікрорайоні Спаська левада. Люди приїздили допомагати прибирати з різних районів.

Оксана Симоненко