Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Студентка з Переяслава Олеся Бессальнова здобула “золотий дубль” у чемпіонаті України з армспорту

1-5 квітня у Полтаві відбувся чемпіонат України з армспорту. У ньому взяли понад 500 учасників зі всіх областей України. Студентка переяславського університету Олеся Бессальнова виборола два “золота”. 

1-5 квітня у місті Полтава відбувся чемпіонат України з армспорту серед молоді. “Золотий дубль” (права та ліва рука) серед спортсменок 2000-2002 р.н. у ваговій категорії 65 кг здобула Олеся Бессальнова, студентка факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Детальніше про ці змагання Олеся розповіла Інформатору. Вона навчається не лише на “фізфаці”, а й на третьому курсі “дошкільної освіти”.

— “Золото” на ліву руку виборола 2 квітня, а на праву — 3 квітня. Моя особиста вагова категорія не змінилась: як була 60 кг, так і лишилась. Однак у 60 кг було лише три спортсменки, тому домовились об’єднати та зробити категорію 65 кг. Емоції від змагань отримала позитивні, адже це перший чемпіонат України, з якого я привезла “золото” на обидві руки. Хоча суперниці були справді сильні.

Змагання з армспорту проходили в Полтаві

Нагороди для учасників

Нагадаємо, у рамках університетського проєкту “Платформа можливостей” студенти та інші жителі Переяслава мали змогу поспілкуватися із журналістом Романом Кравцем. Саме йому Володимир Зеленський пропонував “будь-яку посаду в Офісі Президента”.

Оксана Симоненко

Фото із Facebook

Нагору