ЖИТТЯ

У Переяславі пасажир викрав автомобіль таксі: катався він недовго

У Переяславі пасажир вкрав у таксиста автомобіль. Катався містом він недовго.

Вчора, 6 квітня, у Переяславі близько 23:20 водій автомобіля таксі Daewoo Lanos З.А. 1999 р.н. забрав двох пасажирів Ш.О. та Б.О. (обидва 1998 р.н.). Близько 23:25 він висадив Б.О. біля магазину “Підсінний” та поїхав з іншим пасажиром на АЗС “КЛО” на Шкільній, щоб заправити автомобіль. Залишивши пасажира в авто, пішов розраховуватися за пальне. Однак коли вийшов із приміщення, то автівки вже не виявив. Про це Інформатору розповіли у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Водій вибіг на дорогу та встиг помітити, що його авто їде у напрямку вулиці Грушевського. Він негайно зателефонував власниці машини та повідомив про викрадення. Громадянина Ш.О. майже відразу затримала поліція, наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Відкрито Кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Відомо, що під час втечі зловмисник пошкодив кілька стовпчиків обабіч дороги на Шкільній.

Цілий день стопчики “відпочивають”

А якби їх не було, яке б дерево зупинило зловмисника?

Нагадаємо, київське ТОВ “Медичний центр “Лікарська династія” орендувала триповерхове приміщення податкової. Ми спробували дізнатися, що тепер там буде.

Віталій Усик

Фото: Юрій Товкайло

Нагору