ЖИТТЯ

У парку “Набережний” в Переяславі знову буде суботник: не пропустіть

Завтра в Переяславі знову планують провести суботник в парку “Набережний” у мікрорайоні Спаська левада. Тиждень тому там вже прибирали, але необхідно продовжити роботу.

Активісти з Переяслава Олександра Дем’яненко та Олег Любченко минулої суботи вже проводили організоване прибирання в парку “Набережний”. Але за один раз охопити масштаби території парку просто нереально, тому вони вирішили, що цього тижня зустрінуться знову. Інформатор розповідає деталі.

Розпочнеться суботник завтра, 10 квітня, о 9:30. Прибиратимуть в парку “Набережний” в мікрорайоні Спаська левада за рестораном “Діброва”. Мета — позбутися молодих пагонів дерев і очистити місцевість від сміття. Із собою потрібно мати пилки, сокири, граблі, великі секатори, пакети для сміття, рукавиці та маски. Однак, якщо ви не маєте інструментів, до суботника все одно варто приєднатися  — робота знайдеться для кожного.

Нагадуємо, завершився прийом заявок на участь в онлайн-конкурсі краси TOP FACE PEREIASLAV. У ньому візьмуть участь 44 учасниці.

Юлія Кравченко

Нагору