ЖИТТЯ

У конкурсі краси TOP FACE PEREIASLAV візьме участь 44 дівчини: весь перелік

Завершився прийом заявок на участь в онлайн-конкурсі краси TOP FACE PEREIASLAV. У ньому візьмуть участь 44 учасниці.

З 1 до 7 квітня тривала реєстрація на онлайн-конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV. У ньому можуть взяти участь дівчата від 16 до 35 років зі всієї України. Зрештою зареєструвалися 44 учасниці з Переяславської ТГ, Студениківської ТГ, Яготина, Борисполя, Києва, студентки нашого університету, які приїхали з Рівненської, Черкаської, Дніпропетровської та інших областей. Про це Інформатору повідомили організатори конкурсу.

Зазначимо, що і журналістка Інформатора Оксана Симоненко позмагається за титул найкрасивішої та найталановитішою, а також за головний приз – 3 тисячі гривень. Для першого етапу вона влаштувала ніжну фотосесії в музеї просто неба. А ось, власне, перелік всіх учасниць:

Протягом чотирьох днів проведуть представлення учасниць. Щодня у соцмережах проєкту публікуватимуть пости про них. А вже 13 квітня стартує перший етап – фотобатл. Дівчат розділять на пари і після голосування користувачів у Telegram та окремо журі переможниця в кожній із них пройде до наступного етапу. 17 квітня буде оголошення результатів першого етапу.

Не забудьте підписатися на соцмережі проєкту:

Нагадаємо, що Інформатор став інформаційним партнером цього конкурсу. Про всі етапи та журі ми вже розповідали раніше, а про подальший перебіг подій читайте згодом.

Віталій Усик

Нагору