ЖИТТЯ

“Стань зіркою, не виходячи з дому”: у Переяславі стартував онлайн-конкурс краси

У Переяславі стартував онлайн-конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV. Реєстрація учасниць триває із 1 до 7 квітня.

У Переяславі стартував масштабний онлайн-конкурс краси, інформаційним партнером якого став Інформатор. Із 1 квітня розпочалася реєстрація учасниць. Триватиме вона до 7 квітня. Переможниця одержить 3 тисячі гривень

Щоб зареєструватися, дівчині необхідно надіслати у соцмережі проєкту або на його офіційний сайт свої прізвище, ім’я та найкращі фото для відбіркового етапу (портретне та у повний зріст). Шукайте TOP FACE PEREIASLAV тут:

Але є певні умови:

  • Участь можуть брати дівчата, яким від 16 до 35 років.
  • Конкурс не має обмежень за місцем проживання.

Після реєстрації проведуть відбірковий етап, на якому учасниць рандомно розділять на пари. Члени журі та інтернет-користувачі оберуть переможницю в кожній. Тобто по одній учасниці з пари пройде до наступного етапу. Користувачі голосують у Telegram-каналі проєкту. Значимість голосів між журі та користувачами – 50 на 50, однак голосам журі все ж надають вирішальне значення.

Наступний етап – портфоліо. Учасниці презентують себе п’ятьма різноплановими фото та короткими інформаційними постами про себе. Портфоліо учасниць рандомно об’єднуться в пари, у них визначать переможниць, які пройдуть до фіналу.

У фіналі учасниці надсилають відео тривалістю до 1 хвилини, у якому показують, як проводять свій день. Найкращі проходять до гранд-фіналу.

Гранд-фінал – це відеозапис інтерв’ю з учасницями та фотозйомка на запропоновану тематику, обрану жеребкуванням.

Хто ж увійшов до складу журі:

  • Назар Дзивульський, учасник шок “Холостячка”
  • Надія Мартюк, власниця студії краси та декору
  • Олег Чемерис, весільний фотограф
  • Євгеній Лой, Dj, хореограф
  • Владислав Міранович, ведучий, громадський активіст
  • Олександр Петруня, мандрівник, співзасновник інтернет-провайдера “ХатаNET”

Переможниця конкурсу отримає 3 тисячі гривень, а призерки – відповідні титули та дипломи. Головним спонсором конкурсу є депутат Київської обласної ради Юрій Павлушко.

Нагадаємо, за 2021 рік інтернет-канал “ProSlav” та газета “Вісник Переяславщини” отримають із міського бюджету 379 тисяч гривень. Вони висвітлюватимуть діяльність міської ради.

Віталій Усик

Нагору