ВЛАДА

Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко за минулий рік заробив понад 7 мільйонів гривень

Інформатор дослідив найсвіжіші декларації керівництва Переяславської міської ради. Що ж має у власності та скільки заробив за рік Вячеслав Саулко.

Уповноважені особи з місцевого самоврядування до кінця березня мали подати декларації про доходи та власність за 2020 рік. Інформатор дослідив, що ж задекларували місцеві чиновники. Розпочнемо, звичайно ж, із голови міськради Вячеслава Саулка.

Нерухомість

Вячеслав Саулко цього року подав декларацію спочатку 31 березня, згодом випправлену 2 квітня, а потім – ще один виправлений варіант 6 квітня. Згідно з нею, він має у власності ветеринарну клініку площею 47,9 кв. метра, земельну ділянку площею 285 кв. метра та житловий будинок у Переяславі (площу не вказано). Все це Саулко набув у власність ще до обрання на посаду голови в листопаді минулого року. На Світлану Саулко, дружину міського голови, зареєстрована земельна ділянка площею 100 кв. метрів.

Транспорт

Сім’я Саулків має три автомобілі, лише один з яких належить Вячеславові Володимировичу. NISAN X-TRAIL 2014 р.в. він придбав у 2015 році. Дружина має два VOLKSWAGEN CADDY 2016 р.в.

Заробіток

У ТОВ “СІМЕКС АЛЬЯНС УКРАЇНА”, керівником якого є Руслан Саулко, син міського голови, Вячеслав Володимирович минулого року заробив 52310 гривень. Цікаво, що у першому помилковому варіанті була вказана сума 37517349 гривень. Насправді це код ЄДРПОУ товариства: очевидно, його випадково записали не до тієї графи. Також Вячеслав Саулко за рік заробив 6 млн 951 тисячу гривень від підприємницької діяльності. 73 тисячі 903 гривні він вже встиг заробити на посаді голови міськради. А ще 13350 гривень отримав від підприємницької діяльності в ТОВ “Подільський господар”, яке наразі перебуває в стані припинення. Жодних заощаджень Саулко не задекларував. Хоча в першому цьогорічному варіанті йшлося про 700 тисяч гривень на банківських рахунках.

Нагадаємо, що перед вихідними ми запропонували вам згадати всі найцікавіші новини за останні сім днів. Дивіться наше відео у легкому форматі.

Віталій Усик

Нагору