Ці злегка хрусткі та дуже апетитні оладки можна подавати до столу із салатами або соусами. Приготування овочевих оладок забере у вас десь пів години часу.
Як приготувати таку страву, розповість Інформатор.
Продукти:
- 250 г капусти
- 2 цибулини
- 1 шматочок імбиру
- 70 г борошна
- сіль за смаком
- 10 г розпушувача
- 100 мл води
- 3 ст.л рослинної олії
Спосіб приготування:
- Дрібно наріжте капусту, цибулю та імбир. Перемішайте з борошном, сіллю і розпушувачем. Досить половини чайної ложки імбиру. Свіжий можна замінити на сухий, але смак буде не таким яскравим
- Після цього додайте воду з двома ложками олії і добре перемішайте. Тісто має вийти густим як сметана. Додайте трохи більше борошна або води, щоб отримати потрібну густоту.
- Залиште тісто на 5 хвилин при кімнатній температурі.
- Обсмажуйте оладки на невеликому вогні під кришкою приблизно по 5 хвилин з кожного боку, після — на середньому вогні до рум’яної скоринки.
Юлія Кравченко