ЖИТТЯ

Суботники в парку “Набережний” в Переяславі стають традиційними

Завтра в Переяславі вже третій тиждень поспіль планують провести суботник в парку “Набережний”, що в мікрорайоні Спаська левада. Організаторів стає більше, а місцевість має кращий вигляд.

Активісти з Переяслава, серед яких Олександра Дем’яненко та Олег Любченко, та депутати міськради вже третю суботу поспіль організовують прибирання неофіційного парку “Набережний”. Цього разу, якщо погода сприятиме, переяславці зберуться там вже втретє. Нагадуємо, що минулого тижня стало відомо, що активісти планують в майбутньому встановити там лавочки. Інформатор розповідає деталі чергового суботника.

Розпочнеться він завтра, 17 квітня, о 9:30. Прибиратимуть в парку “Набережний” в мікрорайоні Спаська левада за рестораном “Діброва”. Тут все ще  тривають роботи, тому що потрібно позбутися молодих пагонів дерев і очистити місцевість від сміття. Із собою, як і минулого тижня, потрібно мати пилки, сокири, граблі, великі секатори, рукавиці та маски. Однак, якщо ви не маєте інструментів, до суботника все одно варто приєднатися  — робота знайдеться для кожного.

Нагадаємо, що 15 квітня у Переяславі влаштували загальноміську толоку. Прибирали територію колишнього військового містечка та центральні парки.

Юлія Кравченко

Нагору