ЖИТТЯ

Залізні коні та похмурі вечори: в Instagram Переяслава був контрастний тиждень

Цей тиждень сміливо можна назвати серцем весни, адже середину цієї пори року ми вже перетнули. Температура повітря надворі, звісно, не дуже радує, втім, початок тижня видався доволі теплим.

Як цей тиждень провели переяславці, знає Інформатор. Ми вкотре промоніторили сторінки Instagram в пошуках фотографій, де жителі нашого міста залишали відмітку геолокації “Переяслав”. Ось чим жив Переяслав цього тижня.

Нещодавно відбулося відкриття мотосезону в нашому місті. Після цієї події сторінки соцмереж наповнилися десятками пам’ятних фото. Вітер у волоссі, швидкість, адреналін і постійна боротьба ризику із драйвом — ось чим живуть завзяті мотоциклісти.

@vlad__mazda

@_dimacr6_03

@kononenko_29

Після запальних мотогонок погода дещо змінилася. Зараз у Переяславі похмуро та час від часу зривається дощ. Втім, навіть це — естетика. Переяславці не були б собою, якби не зробили меланхолічні романтичні кадри поблизу водойм. Атмосферності цим фотографіям додає не тільки річка, а ще й вечірній час.

@akula.618

@a_annlife_e

@yulia_igorevna10

Рожевий — актуальний колір у всі часи. Особливо його люблять маленькі дівчатка та молоді жінки. Діапазон відтінків рожевого дозволяє створювати як ніжні легкі образи, так і екстравагантні грайливі. Цього тижня, не дивлячись на гнітючу погоду, жительки Переяслава нерідко вдягалися в рожеве. І правильно робили! Це неабияк підіймає настрій.

@_oleksandrovnaaa

@marinka7096

Тільки-но подивіться на цих гарнюнь! І ми зараз не про песиків, а про їхніх господарів. Тендітна дівчина з величезним чорним собакою та міцний юнак із маленьким пухнастим товаришем – класні контрасти. А кажуть, що тваринки схожі на своїх господарів. Чи правда це?

@dashamyronchuk

@bdv.y

Нагадуємо, завершився перший етап конкурсу краси TOP FACE PEREIASLAV. Після фотобатлів глядачі та судді визначили 22 найкращих учасниць.

Юлія Кравченко

Нагору