ЖИТТЯ

Конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV: хто з дівчат пройшов до етапу “Портфоліо”

Завершився перший етап конкурсу краси TOP FACE PEREIASLAV. Після фотобатлів глядачі та судді визначили 22 найкращих учасниць.

З 13 до 16 квітня включно тривав відбірковий етап онлайн-конкурсу краси TOP FACE PEREIASLAV. 44 учасниць розділили на пари. Голосами пересічних людей у Telegram-каналі проєкту та анонімним вибором шести членів журі визначилися 22 найкращі, котрі пройшли до наступного етапу. Інформатор, як інформаційний партнер конкурсу, першим публікує результати.

За перемогу змагалася і журналістка Інформатора Оксана Симоненко. На прикладі її батлу пояснюємо, як визначалися переможниці. Отож, у протистоянні Ольги Стрельцової та Оксани Симоненко перша набрала більше голосів від глядачів (за це їй нараховується 3 бали, а суперниці – 0). При цьому голос кожного члена журі оцінюєть в один бал. Оксану підтримали 4 судді, а Ольгу – 2. А далі вже – проста математика: Ольга Стрельцова 5 балів (3+2) – Оксана Симоненко 4 бали (0+4), далі пройшла перша учасниця.

Зрозуміло? Тоді давайте пройдемося іншими парами!

У наступному етапі, який зветься “Портфоліо”, 22 найкращі нададуть коротку інформацію про себе та 4 різнопланові фото. Їх знову розділять на пари, й 11 переможниць пройдуть до фіналу. Цей етап триватиме із 20 до 26 квітня. Сьогодні на інтернет-каналі “ProSlav” у прямому ефірі проведуть жеребкування, за яким дівчат розподілять на пари. Кращих обиратимуть за тим же принципом: голосуванням в Telegram та журі.

А поки переможниці святкують, давайте помилуємося ними.

№2. Ольга Стрельцова

№3. Ілона Горобей, Дніпропетровська область

№7. Анастасія Мірошніченко, Київ

№8. Вікторія Васюхно

№9. Юліана Козьмін, Черкаська область

№12. Лариса Смирнова

№14. Юлія Кобзар, Переяслав

№16. Вікторія Кононенко, Яготин

№17. Каріна Задорожня, Переяслав

№20. Анжела Яричук, Велика Каратуль

№21. Анастасія Черней, Переяслав

№26. Ліза Димарецька, Переяслав

№28. Анастасія Нємова

№29. Олена Коваленко, Переяслав

№30. Настасія Терещук, Житомирська область

№31. Єлизавета Маслюкова, Переяслав

№35. Владислава Петренко, Переяслав

№36. Марина Прокопенко

№37. Олександра Лавиш, Переяслав

№38. Юлія Ковалівська, Студениківська ТГ

№42. Анастасія Конченко, Переяслав

№44. Діана Чечко, Бориспіль

Про всі етапи конкурсу, склад журі та призи Інформатор вже розповідав. Пропустили або дещо забули? Переходьте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору