ЖИТТЯ

Собакам знаходять домівки, а одна залишилася без лапки: чим живе притулок в Переяславі

У притулку в Переяславі зараз перебує 61 собака. Деякі цього тижня потрапили в нові домівки. Саме про них ми і розповімо. Також згадаємо про жахливу ситуацію поблизу табору “Славутич”, в якій постраждав песик.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору, що за тиждень господарів знайшли аж чотири собачки. Дуся, Діна, Модель та Кнопа тепер живуть в домівках.

Діна живе у селі Циблі (Циблівська ТГ). Люди, до яких вона потрапила, вже вдруге беруть собачку з притулку, за що громадська організація “У добрі руки” дуже їм вдячна.

Діна

Активна дівчинка Дуся — сестричка Діни. Їй теж пощастило цього тижня знайти сім’ю. Разом із собакою на ім’я Модель вона тепер житиме в селі Гайшин Переяславської ТГ. Про Дусю та Діну раніше ми писали за цим посиланням.

Дуся

Модель, про яку ми писали тут, тепер живе разом із Дусею. Вони стали частиною однієї родини в селі Гайшин.

Модель

13 квітня в нову домівку потрапила і собака з кличкою Кнопа. Її забрала до себе Світлана з Переяслава. Про історію Кнопи, до речі, ми писали два тижні тому.

Кнопа

А зараз поговоримо про людську безвідповідальність та байдужість. Цю собаку знайшли неподалік дитячого табору “Славутич”. Відомо, що там лісиста територія, але не всі люди доцільно користуються таким природним ресурсом. Хтось тими територіями гуляє, дихає свіжим повітрям, а дехто — розміщує мисливські петлі. Собака потрапив у таку й просидів у ній майже два тижні. Травма лапки була дуже серйозна, вона почала відгнивати й, врешті-решт, тваринка залишилася без однієї кінцівки. Ветеринари клініки “Айболіт” все-таки врятували життя собаки.

Собаку знайшли біля дитячого табору “Славутич”

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

На господарів усе ще чекають десятки собачок. Познайомитеся ближче з трьома мешканцями пункту перетримки — сестрами-близнючками Принцесою та Пеппі (там ще є Пальма, яку вже забрали в сім’ю). Кожна з них мріє потрапити у добрі руки.

Юлія Кравченко

Нагору