ЖИТТЯ

Богдан, Кнопка та Дуня із собачого притулку в Переяславі шукають домівку

У притулку для собак в Переяславі зараз 63 тварини, їх стає менше — знаходять свої домівки. Сьогодні ви познайомитеся ближче з трьома мешканцями пункту перетримки — Богданом, Кнопою та Дунею. Кожна з цих тваринок мріє потрапити у хороші руки.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку. Також сказала, що нові домівки цього тижня знайшли Умка, Мася та Жучка, про яку ми писали півтора тижні тому.

Умка тепер живе в селі Пристроми, а Мася та Жучка — в Переяславі

БОГДАН

Богдан з’явився в Переяславі завдяки волонтерам з Яготина. Цей собака раніше мав життя, про яке мріє будь-яка безпритульна тварина, втім, господарі Богдана померли й він залишився самотнім. Собака був нікому непотрібний, допоки його не привезли до Переяслава. Тепер про Богдана піклуються у пункті перетримки, але він все ж таки мріє знову відчути, що таке родина. Це досить немаленька тваринка, зате яка добра та вірна!

Богдан

ДУНЯ

Дуню знайшли поблизу автостанції Переяслава, коли вона була цуценям. Зараз собаці приблизно 7-8 місяців. Також Дуня стерилізована. У неї невгамовний характер, купа енергії. Ця тварина стане ідеальним компаньйоном та охоронцем. Такі тварини добре почуваються як у невеликій квартирі, так і у просторому будинку.

Дуня

КНОПА

Знайшли Кнопу в грудні минулого року попід дорогою. Вона була там із двома іншими цуциками. Зараз тваринка перебуває на перетримці. Це невеличка собачка, вага якої близько 7-8 кілограмів. Кнопа буде ідеальним охоронцем для будь-якої родини.

Кнопа

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Понад тиждень тому Інформатор розповідав про Ушасту, Толіка та Жучку. І, якщо остання вже знайшла домівку, то Ушаста й Толік все ще чекають на своїх господарів.

Юлія Кравченко

Нагору