ЖИТТЯ

Собаки-близнючки Принцеса, Пеппі та Пальма із притулку в Переяславі мріють про домівку

У притулку для собак в Переяславі зараз 59 тварин. Деяких цього тижня повернули на місце їхнього звичного перебування у місті. Сьогодні ви познайомитеся ближче з трьома мешканцями пункту перетримки — сестрами-близнючками Принцесою, Пеппі та Пальмою. Кожна з них мріє потрапити у добрі руки.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку.

ПРИНЦЕСА, ПЕППІ ТА ПАЛЬМА

Близнючки Принцеса, Пеппі та Пальма раніше жили на племстанції, втім, цією зими представники ГО “У добрі руки” забрали цих дівчаток до себе на перетримку. Саме через те, що собаки жили на племстанції, їм і вирішили дати клички, які починаються на літеру “П”. Зараз Принцеса, Пеппі та Пальма живуть у притулку.

Тетяна Чеботарь відзначає, що за розміром ці собаки не просто великі — вони величезні. Якщо ви шукаєте собаку для того, щоб захистити вас, вашу сім’ю чи майно, то маєте знати, що деякі з них народжуються з інстинктами охоронця. Собаки-захисники, як правило, мають сильне почуття вірності, надзвичайно пильні та спостережливі. Принцеса, Пеппі та Пальма якраз із таких. Крім цього, близнючки дуже рухливі та активні. Вони люблять “обіймати та обціловувати” людей. Ця трійка дуже хоче потрапити до люблячої родини.

Зліва направо: Принцеса, Пеппі та Пальма

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадуємо, зранку 10 квітня провели суботник у неофіційному парку “Набережний”, що в мікрорайоні Спаська левада. Цього тижня привести до ладу територію зібралося ще більше людей, ніж минулого, та долучилися нові організатори.

Юлія Кравченко

Нагору