ЖИТТЯ

Конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV: змагання за корону розпочалося

Сьогодні розпочався перший етап конкурсу краси TOP FACE PEREIASLAV. Учасниці змагаються в батлах.

У Переяславі триває онлайн-конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV. 44 учасниць розділили на пари, у кожній з яких визначиться одна переможниця. 22 дівчини пройдуть до наступного етапу – портфоліо, де вони презентуватимуть себе фотографіями та інформаційними постами. Інформатор став партнером цього конкурсу, тож розповідає про все детально.

На етапі батлів сформувалися такі пари:

За своїх фаворитів ви можете проголосувати лише у Telegram-каналі проєкту. Голосування у кожній парі триватиме 24 години. Також свій вибір зроблять судді. Результати оголосять протягом 24 годин після останньої пари батлів. Загалом же цей етап триватиме із 13 до 16 квітня включно.

Детальніше про всі етапи та журі читайте в нашій попередній публікації. І не забувайте, що в конкурсі бере участь журналістка Інформатора. Підтримайте її!

P.S. Із короною в заголовку ми щось погарячкували, адже організатори вказували як приз лише 3 тисячі гривень. Ні про які прикраси не йшлося. Однак, можливо, ми їх змотивуємо знайти все ж і якусь корону. Бо що ж то за конкурс краси без такої нагороди?

Віталій Усик

Нагору