ЖИТТЯ

“Золота четвірка” Київщини: команда із Переяслава успішно виступила в чемпіонаті з водного туризму

Переяславська команда успішно виступила в чемпіонаті Київщини з водного туризму. Привезла чимало нагород.

16-18 квітня у селі Снітинка Богуславського району відбувся чемпіонат Київської області зі спортивного водного туризму серед дорослих. У ньому успішно виступила команда із Переяславської ТГ. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на публікацію на Facebook-сторінці переяславської спортбази.

У складі команди були кандидати в майстри спорту Артур Окуненко та Сергій Займидорога із Вовчкова, Дмитро Кравченко із Пристрім та Віктор Танащук із Переяслава (тренер Віктор Танащук). В дисципліні “Спринт” вони посіли перше місце в катамарані четвірці та третє місце в катамарані двійці. В дистанції “Слалом” вибороли третє місце в катамарані четвірці. А в дисципліні “Рятувальні роботи” здобули перше місце в катамарані четвірці.

У підсумку наша команда стала найкращою серед четвірок (“Золота четвірка”) та третьою у загальнокомандному заліку серед двійок (“Бронзова двійка”).

Нагадаємо, що переяславка Вікторія Кондусь 10 квітня стала чемпіонкою України з баскетболу у складі “Прометея”. Вона поділилася емоціями з Інформатором.

Оксана Симоненко

Фото та відео із Facebook

Нагору