Переяслав Перейти на сайт

Переяслав надалі буде в “червоній” зоні: карантин продовжили до 30 квітня

Київщина, а відповідно, й Переяслав надалі перебувають у “червоній” зоні карантинних обмежень. Сьогодні їх продовжили до 30 квітня.

Сьогодні, 23 квітня, на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС у Переяславі до 30 квітня продовжили карантинні обмеження “червоного” рівня. Таке ж рішення прийняла вчора обласна комісія. Однак, як і вже протягом цього тижня, садочки Переяславської громади можуть відвідувати вихованці, а учні 1-4 класи можуть ходити до школи. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на протокол комісії, наданий начальником відділу з питань НС та ЦЗН Віктором Жарком.

Надалі у Переяславі не працюватимуть заклади харчування, непродовольчі ринки, рух громадського транспорту дозволятиметься лише за умови наповнення не більше 50 відсотків сидячих місць. Нагадуємо вам, що конкретно забороняється:

Станом на ранок 23 квітня у лікарні Переяслава перебуває 143 пацієнти, з них – 140 з COVID-19. З-поміж них –  71 житель Переяславської ТГ та 20 із сіл інших ТГ Бориспільщини.