ЖИТТЯ

П’яні дебоші, ДТП та блокування SIM-карти: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 22 квітня переяславські поліцейські мали 31 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 22 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 10:46 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Богдана Хмельницького сталася ДТП. Зіткнулися BMW та Volkswagen Passat. Постраждалих немає.

Об 11:23 жінка повідомила, що на ринку в Переяславі на вулиці Шкільній продавець порушує права споживачів. Поліцейські негайно прибули на місце події, зв’язалися із заявницею телефоном. Вона сказала, що на місці її вже немає, поїхала на роботу, звернулася просто для інформування. Від написання заяви та пояснення відмовилася.

О 15:13 переяславка К.О. розповіла, що у її телефоні заблокувалася SIM-карта Vodafone. Вона вважає, що до цього причетні невідомі особи. Перевіривши кредитні картки, зникнення коштів не виявила.

О 15:25 біля магазину “Спаська левада” зіткнулися FORD та Suzuki. Ніхто не постраждав.

О 20:25 чоловік повідомив, що дві години тому на його подвір’ї у селі Пологи-Вергуни Ташанської ТГ пошкодили паркан і викопали бузок. Він підозрює в цьому сусідів. Зазначив, що наряд поліції не потрібен, повідомив лише для фіксації.

О 22:00 переяславка повідомила, що дебоширить її брат. За її словами, він був агресивний, у стані алкогольного сп’яніння, бив меблі, в будинку при цьому перебували неповнолітні діти.

Подібна ситуація трапилася і о 23:05 у селі Світанок Циблівської ТГ. Заявниця розповіла, що її п’яний чоловік кидається битися, буянить, чим лякає дітей. Відомо, що раніше він був на обліку в психо-неврологічному диспансері.

А вже 23 квітня о 1:00 начальник сектору водної поліції Бориспільського РУП повідомив, що у Хоцьках Циблівської ТГ затримали чоловіка, який здійснював незаконний вилов риби сітками.

О 2:43 у Циблях на подвір’ї приватного будинку трапилася бійка за участі близько п’яти осіб. Зброї ні в кого не було. Медичної допомоги ніхто не потребував.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору