ЖИТТЯ

Скарга на лікарку, напад вівчарки та ДТП біля АТБ: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 21 квітня переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 21 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 12:28 до відділу поліції надійшла скарга на лікарку-гінекологиню переяславської лікарні. Заявник вважає, що його вагітній дружині вона “постійно ставить різні діагнози та назначає купу непотрібних аналізів”. Як вирішиться ця ситуація, ми повідомимо згодом.

О 16:03 повідомили про те, що чоловік із Великої Каратулі Переяславської ТГ перерахував кошти за придбання трактора у інтернеті. Однак продавець просить перерахувати ще. Цю справу в поліції кваліфікували як шахрайство, закликають людей бути обережними у таких ситуаціях.

О 17:18 у Переяславі на 56-му кілометрі Золотоніської траси зіткнулися автомобілі BMW та Volkswagen. Постраждалих у цій ДТП немає.

О 17:37 чоловік із Єрківець Дівичківської ТГ звернувся до поліції із скаргою, що його покусала сусідська вівчарка. Медичної допомоги він не потребував.

О 19:11 на парковці біля супермаркету АТБ, що на Покровській у Переяславі, зіткнулися FORD Transit та Nissan. Ніхто не постраждав.

А о 1:05 вже 22 квітня надійшов рапорт від співробітника поліції, що у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького виявили підроблені документи, номерний знак авто. Повідомляється, що група осіб за попередньою змовою підробили документи й могли їх використати на власний розсуд.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору