ЖИТТЯ

Карамелька та Джессі живуть у притулку в Переяславі: вони хочуть потрапити в добрі руки

У притулку для собак в Переяславі зараз 59 тварин. Цього тижня чимало собачок знайшли свою нову домівку, втім, лишаються ті, кого можете забрати саме ви. Сьогодні ви познайомитеся ближче з двома мешканками пункту перетримки, повними протилежностями як за характером, так і зовні — Карамелькою та Джессі.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії двох собак, які живуть у місцевому притулку.

КАРАМЕЛЬКА

Карамелька за характером повністю відповідає своїй кличці — вона буде ідеальним компаньйоном. Це ніжна й лагідна собачка, яка ідеально впишеться в сім’ю, де є літні люди або маленькі діти. Оскільки собачка немаленька, їй потрібен простір. Карамелька доволі тиха, вона навряд підійде на роль собаки-охоронця, втім, буде ідеальним другом як для великої родини, так і для того, хто живе сам.

Карамелька

ДЖЕССІ

Джессі, як і Карамелька, буде хорошим компаньйоном, але вона — дівчинка “з перчиком”. Джессі дуже активна й непосидюча, їй потрібні постійні прогулянки. Тому, якщо ви займаєтеся спортом або просто ведете рухливий спосіб життя, такий улюбленець для вас буде ідеальним. Тетяна Чеботарь, жартуючи, називає Джессі “собака-шилопоп” — натякає на її жвавість та невгамовність. Не дивлячись на великий розмір, Джессі ще дуже юна — їй приблизно 5-6 місяців.

Джессі

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадаємо, що неподалік парку “Набережний” в Переяславі цього тижня зариблювали річку Альта. 63 кілограми коропів, білих амурів і товстолобів поповнили водойму.

Юлія Кравченко

Нагору