ЖИТТЯ

Веселка та поцілунки: що публікували в Instagram жителі Переяслава цього тижня

Цей тиждень був доволі прохолодним як для середини весни. Ось-ось почнеться травень, а на вулицях іноді не дочекаєшся й +10 градусів! Як не дивно, переяславців це не лякало: їхній тиждень був по-справжньому весняним.

Що цікавого публікували переяславці в Instagram, знає Інформатор.

Веселка, веселка й іще раз веселка! У п’ятницю в нашому місті пройшов дощ, а після нього небо розділилося ніби навпіл: світле й безхмарне й синьо-похмуре. Похмуру половину прикрашала надзвичайно яскрава веселка, яку постили в Instagram чи не всі жителі Переяслава.

@nsttkk_

@_13sakura.tyan13_

Красуні-переяславки цього тижня вражали соцмережі різними образами. Тільки-но погляньте на цих дівчат! Вбрання справжньої україночкі та лук у стилі кежуал мають однаково привабливий вигляд. Те саме можна сказати й про образ жіночної байкерині: рожева косуха, шолом та мотоцикл — це дуже круто.

@martuknadia

@natalia.ruban

@_oleksandrovnaaa

А що там брати наші менші? Усі ми любимо котиків та собачок, та іноді хочеться якогось різноманіття. Так, наприклад, деякі переяславці ділилися фотографіями корів та навіть равликів.

@sirexvirus

@zvezdo4ka_irishka

Куди ж ми без світлих емоцій? Переяславці не соромляться ділитися почуттям з усім інтернет-простором. Щирі поцілунки та обійми створюють атмосферу затишку, навіть тоді, коли ти просто дивишся на фото. А фото, до речі, вийшли дуже живі — ілюструють справжні почуття одне до одного.

@hanna.shsh

@tatiana_symonchuk

@zheka_andriychenko

Нагадуємо, у рамках університетського проєкту “Платформа можливостей” студенти та всі охочі можуть поспілкуватись з визначними людьми. Останнього разу Андрій Длігач розповів про цифровий світ, нову економіку, про те, що може бути для нас несподіваним в новому світі.

Юлія Кравченко

Нагору