Великодня паска неодмінно має бути на святковому столі, але не завжди хочеться її випікати. Тому можна зробити сирну паску, вона дуже проста в приготуванні.
Про легкий спосіб приготування паски на Великдень розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 1 кг кисломолочного сиру
- 400 г вершкового масла
- 6 жовтків
- 2 склянки цукру
- ванілін, лимонна цедра за смаком
Приготування:
- Перетріть ретельно сир через сито. Якщо у вас зарідкий сир – загорніть його в марлю та покладіть на декілька годин під прес.
- Розітріть масло, цукор та жовтки. Додайте до сиру та ретельно перемішайте. Додайте ванілін, лимонну цедру за смаком.
- Викладіть отриману масу у форму. Накрийте марлею та поставте під прес у холодне місце на 6-8 годин.
Оксана Симоненко