ЖИТТЯ

Авто в’їхало в дерево, загубився брат: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 28 квітня переяславські поліцейські мали 30 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 28 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 16:31 заявниця повідомила, що її співмешканець у стані алкогольного сп’яніння кидається в бійку, виганяє її з дому. Відбувалося це в селі Вінинці Циблівської ТГ.

О 16:48 у Стовп’ягах Дівичківської ТГ авто Great Wall Hover в’їхало в дерево. Ніхто не постраждав, водій сам зателефонував до поліції.

О 18:24 надійшло повідомлення про те, що в Циблях Циблівської ТГ жінку за ноги покусав собака великої породи. Вона потребує медичної допомоги. Знає, кому належить тварина.

О 20:27 жінка повідомила, що востаннє бачила свого брата о другій годині дня в Києві, коли посадила його в таксі. Він повернувся з військового навчання в Десні Чернігівської області, мав їхати до метро “Чернігівська”, а потім додому в Переяслав. Однак вдома він так і не з’явився. Очевидно, що цю справу передадуть київським поліцейським, оскільки чоловік загубився саме в цьому місті.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Денисах Ташанської ТГ та Сомкової Долини Студениківської ТГ.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору