ЖИТТЯ

Викрали кабель, пральну машину, гроші та саджанці: куди викликали поліцію Переяслава минулої доби

Протягом доби 27 квітня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 27 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 10:08 надійшло повідомлення, що протягом тижня на шостому кілометрі автошляху Переяслав-Лецьки невідомі викрали 4340 метрів кабелю.

О 12:56 чоловік повідомив, що замовив товар через ресурс Hotline, перерахував кошти, однак товару не отримав. Гроші йому не повернули.

О 13:09 заявник із Вовчкова Переяславської ТГ повідомив, що до нього звернулася сусідка й розповіла про крадіжку в своєму домі у цьому ж селі. Протягом попередньої ночі невідомі зламали замки в будинку та викрали пральну машину й лічильники.

О 13:51 надійшло повідомлення про те, що в Єрківцях Дівичківської ТГ поблизу траси Черкаси-Київ у саду викрали саджанці.

О 16:51 невідомі особи шахрайським шляхом зняли із картки переяславця досить солідну суму коштів.

О 17:30 надійшло повідомлення, що в селі Переяславське Студениківської ТГ агресивно поводиться чоловік заявниці. За її словами, він перебуває в стані алкогольного спяніння, у нього “біла гарячка”, потребує медичної допомоги. Він буянив, при цьому в домі були малолітні діти.

25 квітня близько шостої ранку біля ветеринарної клініки “Айболіт” на вулиці Шкільній у Переяславі невідома жінка залишила  чотирьох цуценят. Це зафіксували камери відеоспостереження, відео поширили в соцмережах. А вчора о 17:30 голова ГО “У добрі руки”, яка займається безпритульними тваринами, Тетяна Чоботарь повідомила про це поліцейських.

А о 18:57 надійшло зворушливе звернення. Жителька села Дем’янці 1935 р.н. попросила поліцейських допомогти встановити зв’язок із її братом 1929 р.н. Він проживає у Москві (Росія), у 2018-му поїхав туди і вже близько року не виходить на зв’язок.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору