ЖИТТЯ

Сім’я Жерносеків з Переяславщини взяла участь у телепроєкті “Місія: краса”

Ярослав та Ірина Жерносеки взяли участь у програмі “Місія: краса”. Їхню історію показали на телеканалі “Україна”.

“Місія: краса” – це перше українське шоу перевтілень власного формату каналу “Україна”. Проєкт допомагає парам змінити як зовнішній вигляд, так і ставлення одне до одного. У ньому взяла участь сім’я Жерносеків зі Студеників. Як йдеться у шоу, Ірина та Ярослав мають непорозуміння між собою, але самі вирішити їх не можуть. Тому з допомогою експертів та стилістів “Місії: краси” сподіваються, що все зміниться на краще. Програма вийшла в ефір у понеділок, 26 квітня. Інформатор розповідає про найцікавіше з неї.

Сім’я Жерносеків познайомилась в бухгалтерії: Ірина там проходила практику, а Ярослав прийшов оформляти документи. Сподобались вони одне одному відразу. Після пів року стосунків молоді люди повінчались, а згодом у подружжя народилась донька Поліна.

До проєкту звернувся Ярослав. Розповів, що його дружина носить одяг темного кольору для того, щоб приховати зайві кілограми та через свої комплекси ревнує його. Але ревнощі дружини його тільки дратують та ображають. Ірина натомість говорить, що чоловік не робить їй компліментів, фліртує з іншими жінками. Вся хатня робота лягає на її плечі, поки Ярослав у відрядженнях.

Ведучий Ільяс Сахтара розібрав гардероб молодих людей та дав поради щодо того, що потрібно змінити та як підкреслити привабливість кожного з них. А Ірина Фролова влаштувала сім’ї експеримент, в якому дружина прив’язала до себе чоловіка (щоб він був завжди поруч), заклеїла йому рота (щоб не фліртував з іншими) та повісила табличку “зрадник”. Це дозволило їй зрозуміти, що не все у їхніх стосунках так вже й погано. Щодо зовнішніх змін, то Ярославу порадили змінити стрижку та запропонували діловий стиль одягу, а Ірині — зробити нюдовий мейкап, додати яскравих кольорів в одязі та підкреслити переваги фігури. У шоу показали, що ці зміни позитивно вплинули на стосунки пари.

Нагадаємо, що у Переяславі триває конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV. Про його організацію та те, що чекає на учасниць далі, розповів організатор Іван Рябчук.

Оксана Симоненко

Нагору