ЖИТТЯ

Вбивство собаки та інтернет-булінг: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 30 квітня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 30 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 13:44 надійшло повідомлення, що житель села Пристроми (Студениківська ТГ) палив городину, внаслідок чого загорівся торф. На місце події викликали пожежників.

О 16:56 житель села Дівички (Дівичківська ТГ) повідомив поліції, що невідомий вбив його собаку. Сталося це на третьому поверсі будинку.

О 17:58 поліції повідомили, що в Переяславі на вулиці Шкільній поблизу магазину сталася ДТП. Автомобіль Daewoo Lanos здійснив зіткнення з припаркованим мотоциклом Viper. Після цього винуватець втік із місця події. Постраждалих немає.

О 19:06 до відділу поліції зателефонувала жителька села Харківці (Переяславська ТГ). Поскаржилася, що у неї виник конфлікт із чоловіком та дружиною з цього села, вони поширюють про неї неправдиву інформацію в інтернеті.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селі Єрківці Дівичківської ТГ та в Переяславі.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору