ЖИТТЯ

Спроба самогубства та побиття пляшками: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 1 травня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 1 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 16:47 надійшло повідомлення про телефонне шахрайство. Жительці села Єрківці (Дівичківська ТГ) телефонували невідомі особи, які представилися службою безпеки банку. Вони сказали, якщо заявниця не дасть номер картки та інші дані, то її картку заблокують. Після цього з рахунку зняли 8792 гривні.

О 18:06 поліції повідомили про те, що у селі Помоклі (Ташанська ТГ) дівчина 19 років побила чоловіка пляшками. Як наслідок — легка кровотеча. Швидкої допомоги потерпілий не потребував.

О 19:53 надійшло повідомлення про те, що у селі Горбані (Ташанська ТГ) чоловік 1994 р.н. спробував вчинити самогубство. Причиною є конфлікт із дружиною. Чоловіка доставили у Переяславський травмпункт, де йому діагностували різану рану лівого передпліччя.

О 23:00 поліції надійшло повідомлення про адміністративне правопорушення. У Переяславі, на площі Богдана Хмельницького невідомий чоловік буянив та ломився в приміщення райдержадміністрації.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селі Переяславське Студениківської ТГ та в Переяславі.

Нагадаємо, що вчора у поліції також траплялось чимало викликів. Про найцікавіші ви можете дізнатись тут. 

Оксана Симоненко

Нагору