ЖИТТЯ

У Переяславі й кількох селах можуть відключити світло: коли та чому

У четвер Переяслав і деякі села Ташанської та Студениківської громад можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з капітальним ремонтом та плановою реконструкцією.

У четвер, 6 травня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Студениках, Соснові, Строкові, Сомковій Долині, Помоклях та Денисах у зв’язку з капітальним ремонтом та плановою реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 20:00:

  • у Переяславі – на вулицях Сковороди, Богдана Хмельницького, Покровській, Михайла Сікорського та на Фабричній.
  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулицях Якушева, Студениківській, Кільцевій, Польовій, Урожайній, Кравченка, Молодіжній, Переяславській, Миру, Шевченка, Корзуна, Пономаренка, Садовій, Переяславське шосе, Кільцевій, Лісовій, Мохорівці та на провулках Якушева, Пономаренка та Переяславське шосе.
  • у Соснові (Студениківська ТГ) — на вулицях Леніна, Космонавтів, Береговій, Гагаріна, Жовтневої Революції, Поліській, Садовій, Перемоги, Радянській, Новомарківській та на провулку Перемоги.
  • у Строкові (Студениківська ТГ) — на вулицях Лісовій, Луговій, Молодіжній, Колгоспній, Центральній, Перемоги, Польовій, Садовій, Шкільній та на провулку Перемоги.
  • у Сомковій Долині (Студениківська ТГ) – на вулицях Якима Сомка, Пугачова, Христини Цуприк, Перемоги, Садовій, Шевченка, Лісовій, Поліській та на провулку Перемоги.
  • у Помоклях (Ташанська ТГ) — на вулицях Польовій, Молодіжній, Кірова, Страдного, Гагаріна, Щорса, Зарічній, Травневій, Радянській та на провулку Щорса.
  • у Денисах (Ташанська ТГ) — на вулицях Незалежності, Центральній, Чапаєва, Городищенській, Молодіжній, Ватутіна, Золотогірській, Соборній, Набережній, Таращанській, Шевченка, Вишневий Яр, Береговій, Заболотнього, Форостовського та на провулках Миру, Богдана Хмельницького та Павлюченка.

Нагадуємо, вчора в Переяславі сталася пожежа. Горів житловий будинок.

Юлія Кравченко

Нагору