ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футболу: вже в першому турі зустрінуться головні претенденти на “золото”

Завтра стартує чемпіонат Переяславщини з футболу. Вже в першому турі зустрінуться головні фаворити.

У суботу, 8 травня, стартує чемпіонат Переяславщини з футболу. У ньому візьмуть участь 10 команд з ОТГ, які розміщуються на території колишнього Переяслав-Хмельницького району. Зіграють вони у два кола. Про це повідомляє Інформатор.

Вже у першому турі в очному протистоянні зустрінуться чи не головні фаворити турніру: срібний призер минулого чемпіонату Семенівка зі Студениківської ТГ прийме на власному полі переяславський “Матадор”, який торік був п’ятим. Зараз обидві команди суттєво підсилилися й очевидно, що не розглядають для себе інших позицій, окрім першої. Цей матч розпочнеться о 17:00.

На стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі о 15:00 відбудеться міське дербі. “Переяслав-БРСМ” зустрінеться із “Солонцями”. Фаворитами видаються умовні господарі, однак на старті чемпіонату може статися будь-що – незрозуміло, в яких кондиціях зараз команди. Так само можна сказати й про матч Вовчків – Велика Каратуль. У минулому сезоні ми без роздумів ставили б на перемогу господарів, але нині не все так очевидно. Згадаємо, що у футзальній першості саме Велика Каратуль, а не Вовчків, пробилася до вищої ліги. Матч розпочнеться о 17:00.

А от у двох інших матчах туру ми навряд чи дочекаємося інтриги. Минулорічні чемпіони Дем’янці о 17:00 проекзаменують Циблі, які торік були дванадцятими. А потужний “Дніпро” вдома має взяти три очки в протистоянні з Лецьками (Циблівська ТГ). Ця гра також розпочнеться о 17:00.

Нагадаємо, що 4 травня відбулися матчі 1/16 фіналу кубка Київщини з футболу. В одному з них “Матадор” із Переяслава переміг “Софію” із Софіївської Борщагівки.

Віталій Усик

Нагору