Авокадо – рекордсмен з вмісту вітаміну Е. Завдяки його нейтральному смаку можна приготувати багато страв.
Детальніше, як приготувати смачні тости на сніданок, розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 2 шматочки багету із висівок
- половина авокадо
- 1 помідор
- 50 г м’якого козячого сиру
- 1 ч. ложка соку лимона
- о,5 ч. ложки оливкової олії
- сіль та перець за смаком
- 2 листки базиліку
- 1 ч. ложка зелені кропу
Приготування:
- Авокадо розріжте навпіл та видаліть кісточку.
- Ложкою відокремте м’якоть від шкірки та окропіть соком лимона.
- Помідори поріжте на дрібні кубики, додайте до авокадо. Потім додайте дрібно порізаний кріп.
- Окропіть оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком. Все перемішайте.
- На підсмажений багет намажте м’який козячий сир, гіркою викладіть отриману суміш і прикрасьте листочком базиліку.
Оксана Симоненко