ЖИТТЯ

Конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV: читачі Інформатора оберуть свою фаворитку, вона одержить приз

Конкурс TOP FACE PEREIASLAV наближається до завершення, скоро ми дізнаємося, хто стане переможницею. Інформатор також нагородить найкращу за думкою читачів.

Уже цієї неділі, 16 червня, о 15:00 на центральній площі Переяслава відбудеться нагородження переможниці конкурсу краси TOP FACE PEREIASLAV. До гранд-фіналу пройшли Анастасія Черней, Ілона Горобей з Дніпропетровщини, Юліана Козьмін із Черкащини, Анастасія Мірошніченко із Києва та Єлизавета Маслюкова з Переяслава. Офіційне голосування за переможницю ось-ось розпочнеться на каналі проєкту в Telegram, свої бали конкурсанткам віддадуть і шестеро членів журі. Переможниця отримає три тисячі гривень.

Однак і Інформатор, як інформаційний партнер конкурсу, не хоче залишатися осторонь. Ми також влаштовуємо голосування за конкурсанток на своєму Telegram-каналі. Переможниця саме в ньому отримає від нас цікавий приз – це буде сюрпризом, про який розкажуть вже під час самих урочистостей. Тож переходьте та голосуйте за свою фаворитку!

Нагадаємо, що ми підготували великий відеорепортаж про те, як дівчата знімалися у фотосесіях та для TikTok. Також вони розповіли про себе.

Віталій Усик

Нагору