ЖИТТЯ

На городі знайшли снаряд, п’яний водій їздив по місту: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 14 травня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 14 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 9:23 житель села Дем’янці (Переяславська ТГ) повідомив поліції, що виявив іржавий снаряд часів Другої світової війни. Знайшов його на городі неподалік магазину на вулиці Центральній.

О 12:52 поліції повідомили, що в селі Переяславське (Студениківська ТГ) на нафтобазу адміністрація не допускає інспектора ДСНС для проведення перевірки.

О 17:54 надійшло повідомлення про пошкодження автомобільного скла. Зі слів заявника, в селі Єрківці (Дівичківська ТГ) чоловік косив траву, внаслідок чого камінець відскочив у вікно автомобіля й пошкодив його. Оплачувати ремонт той не збирається.

О 20:21 поблизу села Хоцьки (Циблівська ТГ) Volkswagen Jetta збив собаку. Водій був в десяти кілометрах від Переяслава, рухався в бік Києва. Сам повідомив поліції про ДТП.

Вже 15 травня о 5:04 повідомили про те, що у Переяславі на вулиці Новокиївське шосе біля нічного клубу “Адреналін” за кермо вантажного автомобіля Mercedes сів п’яний водій. Зазначили, що авто поїхало в бік “Підсінного”, що на Шкільній.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору