Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

На матч чемпіонату Переяславщини з футболу довелося викликати “швидку”

Відбувся другий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. В центральному матчі “Матадор” переміг Дем’янці.

Сьогодні, 15 травня, відбувся другий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У центральному матчі на університетському стадіоні в Переяславі “Матадор” приймав минулорічного чемпіона – команду Дем’янець. Господарі перемогли з рахунком 3:2. Однак дем’янчани нарікали на маленьке поле, де неможливо комбінувати, й пообіцяли в другому колі взяти реванш. Журналіст Інформатора бачив цей матч на власні очі.

На початку матчу команди обмінялися голами: спочатку відзначилися господарі, потім гості. Після цього весь тайм тривала рівна гра практично без гостроти. З небезпечних моментів запам’ятався хіба що постріл в поперечину матадорівця Юрія Кривенка із-за меж штрафного майданчика. Здавалося, на перерву команди підуть за рівного рахунку, однак раніше пішов дем’янецький голкіпер. Інакше важко пояснити, як він прогавив штрафний метрів із тридцяти. 2:1 – “Матадор” перемагав.

А щойно розпочався другий тайм господарі збільшили відрив – 3:1. На 58 хвилині після виконання штрафного у бік воріт “Матадора” гравець, який стояв у стінці, зіграв рукою – пенальті. Роман Дорогань впевнено розвів м’яч і голкіпера у різні боки – 3:2. Далі було багато боротьби, грубощів, жовтих карток та болісних зіткнень. В одному з епізодів у середині тайму в ігровому моменті зіткнулися воротар та захисник “Матадора”. Перший зміг продовжити гру, а от у другого – Максима Бражука – була кровотеча через розсічення голови, він довго не міг прийти до тями і покинути поле. Зрештою, арбітр матчу Владислав Столяренко телефоном викликав на стадіон швидку допомогу. Медики “чаклували” біля постраждалого, вже коли він вийшов за межі поля. Як повідомив Інформатору Столяренко, футболіста повезли до бориспільської лікарні зашивати рану. Також додав, що така ж травма сталася й у гравця Цибель у цьому ж турі.

Щодо футболу, то рахунок так і не змінився до фінального свистка. У “Матадора” після двох надскладних матчів чотири очки в активі, у Дем’янець – три.

А в одноосібні лідери тим часом вийшов дівичківський “Дніпро”, який сьогодні розібрався в гостях із Циблями 3:0. Дніпряни мають шість очок, однак стартували вони із найслабшими командами чемпіонату. Семенівка також поки що йде без поразок (4 очки), у Переяславі вона перемогла “Солонці” 1:0. А “Переяслав-БРСМ” досить сенсаційно поступився на виїзді Вовчкову 2:6, і досі залишається без залікових пунктів.

“Матадор” – Дем’янці

“Матадор” – Дем’янці

Нагадаємо, що Велика Каратуль знялася з чемпіонату, так і не стартувавши в ньому. Детальніше про це читайте в нашому попередньому звіті про тур.

Віталій Усик

Нагору