ЖИТТЯ

Весняні сукні та риболовля: ТОП фото з Instagram жителів Переяслава

Середина травня для жителів Переяслава виявилась сповненою позитивних емоцій, які супроводжувалися теплою погодою. Все це переяславці ілюстрували в Instagram.

Що саме публікували в Instagram жителі Переяслава, знає Інформатор. Ми покажемо це вам. Хтозна, можливо, тут ви знайдете своє фото?

ВЕСНЯНІ СУКНІ

Цього тижня представниці жіночої статі нарешті змогли дістати з шафи улюблені весняні сукні. Тепер в них можна виходити надвір навіть не вдягаючи наверх куртку або кофту. Схоже, що в Переяславі цією весною у тренді сукні з орнаментом “білий горошок”.

@mary_horai

@diana_schokun

@udalayam

ПАРНІ ФОТО

Крім суконь у стрічні Instagram жителів Переяслава цього тижня дуже часто світилися парні фотографії – подруги, близькі, діти й батьки, закохані. Їх було дійсно багато. Ми відібрали найяскравіші та найатмосферніші.

@66_my_secret_66

@eli_beech_

@_sereda_ira_

@n.a.t.a.s.h.a_h.s.g

РИБАЛКИ

Складається враження, що рибу цього тижня ловили всі – дівчата, юнаки та навіть малі діти! Переяславці полюбляють цікавий відпочинок: велосипеди, плавання й риболовля дуже часто з’являються у стрічці соцмереж. На цих фотографіях видно, що весна викликає в людей найсвітліші емоції.

@naka_danka

@sergiy_kovalenko

@_irusichka_savchuk

Нагадуємо, в собачому притулку Переяслава багато собак шукають своїх господарів. Зараз їх там аж 58. Познайомтеся ближче з Жулею, Діною та Красунею.

Юлія Кравченко

Нагору