ЖИТТЯ

На стадіоні у Переяславі провели безкоштовні тренування з фітнесу, боксу та TRX: як це було

16 травня о 9:00 розпочалися загальні тренування на стадіоні “Колос”. Тренерів було 5, а позайматися прийшло близько 50 чоловік. Ці тренування були безкоштовні та доступні кожному. Як це було.

У неділю, 16 травня о 9:00 розпочалися загальні тренування на стадіоні “Колос”. Дмитро Мілов запросив місцевих тренерів, які його підтримали та вирішили провести тренування з фітнесу, TRX та боксу. Вони тривали близько 40-60 хвилин, для того щоб не перенавантажувати непідготовлених людей. Заняття організатори проводили безкоштовно. Вони подбали й про тих, кого може змучити спрага – води вистачило всім. Загалом на заняття прийшло близько 50 чоловік, в той час як тренерів було всього 5. Тренування будуть проводиться й надалі – планують робити це один раз на місяць.

Як саме пройшли тренування та що там відбувалось Інформатор дізнався у кількох тренерів:

Дмитро Мілов, тренер з боксу

— Разом з Semex Alliance Team вирішили організувати зарядку для молодого покоління та жителів міста. Все це зроблено для того, щоб залучати людей до спорту та дати їм ще одну можливість комунікувати з іншими, разом розвиватись та мотивували один одного. В Переяславі вперше на одному тренуванні зібралось 5 тренерів: три фітнес-тренери — Тая Рибак, Юлія Федосєєва та Влад Гресь, Дмитро Бондар — тренер з TRX петлями та я сьогодні проведу тренування з боксу разом з Богданом Конотопом. Зараз тренування проходять з фітнесу та допоміжними килимами, танцювальні тренування та функціональні тренування. На заняття прийшла мала кількість тренерів, але будемо залучати і далі, щоб наступного разу прийшло більше людей.

Дмитро Мілов, тренер з боксу

Юлія Федосєєва, тренер з фітнесу

— Сьогодні я хочу спробувати для себе новий вид тренування. Захотілось зробити для дівчат не буденне тренування, а танцювальний фітнес! Пов’язано це з тим, що я раніше була хореографом. Заняття буде спортивне, як у тренажерному залі, але воно буде в хореографічному стилі. Можливо, для старту хтось ще сонько, але, я думаю, що коли прийде час, то ми зможемо це вести на постійній основі.

Юлія Федосєєва, тренер з фітнесу

Тая Рибак, тренер з фітнесу

— Я проводитиму тренування з фітнесу. У зв’язку з тим, що це не спортивний зал, а відкритий простір, ці тренування передбачатимуть вправи на всі частини тіла. Починаючи з ніг, рухаючись наверх до рук і так далі. Знаю, що приходитимуть люди різного рівня підготовки і ми постараємось зробити тренування цікавим та максимально корисним для всіх. Це все для того, щоби бажаючі позайматися відчули користь, полюбили спорт та їм захотілось займатися цим надалі.

Тая Рибак, тренер з фітнесу

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

 

10

11

Нагадаємо, що 15 травня відбувся другий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. В центральному матчі “Матадор” переміг Дем’янці.

Оксана Симоненко

Нагору