ЖИТТЯ

“Маму збив автомобіль”, вагітній під ноги кинули пітарди: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 17 травня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 17 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 22:29 жителька Переяслава повідомила, що її маму збив автомобіль. Як це сталося, коли та де, сказати не може, оскільки в постраждалої пенсіонерки 1943 р.н. часткова втрата пам’яті. Діагноз – закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, гематома скроні та лівого ока. Від госпіталізації відмовилася.

О 22:47 заявник розповів, що його вагітна дружина йшла зі Цибель до Лецьок (Циблівська ТГ), у цей час троє чоловіків на мотоциклах проїжджали повз і кинули їй під ноги пітарди. Зазначив, що вони були в стані алкогольного сп’яніння, сміючись, поїхали з місця події. Він припустив, у який заклад вони могли їхати. Попросив направити туди наряд поліції.

О 1:53 18 травня надійшло повідомлення про те, що у Переяславі на вулиці Каплунова на березі річки Трубіж чути, як пиляють дерева. Прибувши за вказаною адресою поліцейські не виявили жодних ознак того, що там спилювали дерева. До заявника додзвонитися не вдалося – перебував поза зоною досяжності.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Великій Каратулі Переяславської ТГ та Козлові Студениківської ТГ.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору