ЖИТТЯ

Знайшли два трупа та наркотики: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 18 травня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 18 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 8:57 заявниця повідомила, що в будинку за місцем проживання в Переяславі на вулиці Богомольця виявила труп свого дядька Л.В. 1956 р.н. Ознак насильницької смерті не було.

О 14:00 у Переяславі на вулиці Золотоніське шосе при поверхневому огляді поліцейські виявили у громадянина К.Д. 2002 р.н. білу речовину схожу на амфетамін. Було її 1 грам.

О 16:40 в закинутому приміщенні на вулиці Золотоніське шосе в Переяславі на горищі знайшли труп. У загиблого при собі були документи: це житель Переяслава А.Ю. 1976 р.н., відомо, що він був алкозалежним, вів бродяжний спосіб життя. Видимих ознак насильницької смерті на тілі не виявили.

О 19:23 у Єрківцях (Дівичківська ТГ) на вулиці Ферапонтова співмешканка під час сварки порізала ножем чоловіка. У нього – колото-різана рана правого стегна.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Пологах-Вергунах Ташанської ТГ.

Нагадаємо, що вчора в селі Циблі у річці Дніпро виявили тіло чоловіка. Зранку цього дня він пішов на риболовлю.

Віталій Усик

Нагору