ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футболу: чи гідний “Дніпро” очолювати турнірну таблицю

Завтра відбудеться третій тур чемпіонату Переяславщини з футболу. “Дніпро” нарешті зустрінеться із серйозним суперником.

У суботу, 22 травня, третім туром продовжиться чемпіонат Переяславщини з футболу. В центральному матчі у Дівичках місцевий “Дніпро” прийме “Матадор” із Переяслава. Дніпряни у цьому сезоні лише перемагають, щоправда, зіграли з обома аутсайдерами. “Матадор” має одну перемогу та одну нічию, при цьому провів обидва матчі з фаворитами – Дем’янцями та Семенівкою. Тож хто справжній лідер? Покаже це протистояння, яке розпочнеться о 16:00. Так Інформатор традиційно анонсує черговий тур.

Ще один фаворит – Семенівка з 4 очками – прийме Вовчків, який у цьому чемпіонаті також ще не програвав. Господарі здаються очевидними фаворитами, але так було і в матчі вовчківчан із “Переяслав-БРСМ”, втім, там вони перемогли 6:2. Сміливих прогнозів краще не робити, а приїхати на гру в Семенівці, яка розпочнеть о 12:00.

Дем’янці та “Солонці” мають по три очки в активі. Після цього туру хтось із них має нагоду вирватися вперед. Очний матч відбудеться в Дем’янцях о 16:00. А чи то Лецьки, чи то Циблі, чи то обидві команди (у випадку нічиєї) здобудуть перші очки в чемпіонаті. Матч розпочнеться о 16:00.

Нагадаємо, що у минулому турі в центральному матчі “Матадор” вдома переміг Дем’янці 3:2. На стадіон довелося викликати швидку.

Віталій Усик

На фото: матч “Матадор” – Дем’янці, 15 травня ц.р.

Нагору