ЖИТТЯ

Телефонні шахраї та домашнє насильство: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 20 травня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 20 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 15:09 чоловік повідомив, що йому дзвонили невідомі особи, які намагалися дізнатися про особисті дані його банківської картки. Заявник підозрює, що це були шахраї.

О 17:00 начальник сектору превенції відділу поліції надав письмовий рапорт про те, що житель села Світанок Цибліської ТГ 1991 р.н. протягом нетривалого часу вчиняв насильницькі дії стосовно своєї співмешканки 1997 р.н. Він вже тричі притягувався до адміністративної відповідальності. В діях цього чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення.

О 18:36 жителька села Єрківці Дівичківської Тг розповіла поліції про випадок шахрайства. Вона намагалася придбати в інтернеті скутер, для цього перерахувала на картку продавців 1800 гривень. Наразі продавці заблокували номер телефона заявниці.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селах Вінинці Циблівської ТГ, Ташань Ташанської ТГ, Леляки Студениківської ТГ та Виповзки Ташанська ТГ.

Нагадаємо, що позавчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору