ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футболу: “Дніпро” поки що ніхто не може зупинити

Сьогодні відбувся третій тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У центральному матчі “Дніпро” вдома переміг “Матадор”.

22 травня відбувся третій тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У центральному матчі одноосібний лідер – дівичківський “Дніпро” – приймав “Матадор” із Переяслава, який не програв жодної гри. Дніпряни зрештою здобули третю перемогу поспіль – 5:2. Із 9 очками вони впевнено лідирують у турнірній таблиці. Про це повідомляє Інформатор.

Не збирається сильно відставати команда із Семенівки (Студениківська ТГ), яка в цьому турі перемогла потужний Вовчків 4:3. Тепер Семенівка із 7 очками посідає друге місце. На третю позицію вирвалися минулорічні чемпіони із Дем’янець. Сьогодні вони здобули другу перемогу (при одній поразці) – вдома над “Солонцями” (Переяслав) 4:1. У протистоянні аутсайдерів із Циблівської громади Циблі на виїзді довели свою перевагу над Лецьками – 4:0. Таким чином після трьох турів взагалі без набраних очок залишаються Лецьки та “Переяслав-БРСМ”, який у цьому турі не мав суперника.

Нагадаємо, що в другому турі в центральному матчі “Матадор” вдома переміг Дем’янці 3:2. А на стадіон довелося викликати швидку.

Віталій Усик

Фото зі сторінки Олександра Слюсара (голови Дівичківської ТГ) у Facebook

Нагору