ЖИТТЯ

Красуні-собачки Орися, Анжела та Аліса з притулку в Переяславі шукають родини

У собачому притулку в Переяславі зараз 58 тваринок. Кількість собачок цього тижня така сама, як і минулого, чимало все ще залишаються без домівки. Сьогодні ви познайомитеся ближче з трьома мешканками пункту перетримки — Орисею, Анжелою та Алісою.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку.

ОРИСЯ

Цю собаку знайшли дітки неподалік магазину “Дніпро”, що на вулиці Героїв Дніпра. Коли цуценя потрапило до притулку, йому дали ім’я Орися. Ця дівчинка має дуже цікавий окрас, а зовнішність її чимось нагадує маленьку лисичку. Орися дуже активна, любить прогулянки на природі.

Орися

АНЖЕЛА ТА АЛІСА

Анжела та Аліса – дві сетрички, яких підкинули під ветеринарну аптеку “Айболіт”, що розташована на вулиці Шкільній. Ці дівчата ще зовсім малі, але вони вже показують свій характер: грайливі, активні, непосидючі. Тетяна Чеботарь, жартуючи, каже на них “маленькі злючки”. Таким тваринам потрібен господар, який не любить сидіти на місці й веде рухливий спосіб життя.

Анджела та Аліса

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”). Адреса: Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького, 253.

Нагадуємо про вчорашній випуск найсвіжіших новин Переяслава. Переглянути його можна тут.

Юлія Кравченко

Нагору