ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік кидався на людей з розбитою пляшкою

Протягом доби 22 травня переяславські поліцейські мали 27 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 22 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 9:43 у Переяславі на окружній у напрямку Черкас біля світлофора зіткнулися автомобілі Isuzu та “Жигулі”. Останній поїхав із місця ДТП у бік Переяслава.

О 10:56 жінка повідомила, що в ніч з понеділка на вівторок невідомі вирізали тюлюпани на її клумбі у селі Циблі Циблівської ТГ на вулиці Шевченка.

О 14:03 надійшло повідомлення про те, що в магазині у селі Студеники Студениківської ТГ на вулиці Якушева житель села Б.С. в стані алкогольного сп’яніння з розбитою пляшкою кидався на людей. Його затримала приватна охорона “Альфа”. Викликали наряд на місце її перебування – в приміщення сільської пожежної частини.

О 14:54 на трасі Київ-Харків поблизу села Семенівка Студениківської ТГ трапилося ДТП. Зіткнулися Nissan Juke та Renault. Ніхто не постраждав.

Цього дня надійшов рапорт від патрульного інспектора поліції про те, що в селі Хоцьки Циблівської ТГ на вулиці Миру на території пилорами виявлено 19 колод дуба довжиною по 1 метру та діаметром близько 45 см, шість соснових колод довжиною по 4,5 метра та діаметром близько 30 см. Цю справу кваліфікували як незаконна вирубка лісу.

О 23:52 надійшло повідомлення про те, що в Переяславі на вулиці Оболонній біля Трубежа трапилася масштабна бійка. За словами заявниці, билися близько 7 людей. Зброї у них не було, ніхто не потребував медичної допомоги.

О 4:22 чоловік повідомив, що бачив, як на проспекті Червоноармійців у Переяславі Renault врізався у рекламний банер, а потім поїхав у напрямку мікрорайону Підварки.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селах Стовп’яги Дівичківської ТГ та Горбані Ташанської ТГ.

Нагадуємо, що вчора у Переяславі сталася ДТП. Водії розібралися без поліції.

Віталій Усик

Нагору