Кукурудзяна каша смачна та поживна страва. Її можна назвати справжнім джерелом вітамінів і корисних речовин.
Детальніше про приготування розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 1 стакан кукурудзяної крупи
- 2,5 стакани води
- сіль за смаком
- 3-4 ст. л рослинної олії
- 1 ріпчаста цибулина
Приготування:
- Кукурудзяну крупу добре промийте. Залийте її холодною водою, посоліть та додайте рослинну олію. Дайте закипіти.
- Накрийте кришкою, варіть кукурудзяну кашу на маленькому вогні до готовності, близько 25-30 хвилин. При цьому кашу помішуйте кожні 5 хвилин.
- Тим часом помийте й очистіть цибулю. Наріжте кубиками.
- Розігрійте сковороду, налийте олію. Смажте цибулю до золотистого кольору на середньому вогні, помішуючи.
- Кукурудзяну кашу подайте до столу гарячою, зверху викладіть на неї смажену цибулю. За бажанням замість цибулі можете посипати, наприклад, шкварками.
Оксана Симоненко