ЖИТТЯ

Переяслав та чотири села колишнього району можуть лишитися без світла: коли та чому

Завтра Переяслав та деякі села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановим капітальним ремонтом і реконструкцією.

У середу, 2 червня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Греблі, Гайшині, Дем’янцях та Козлові у зв’язку з капітальним ремонтом і реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

З 8:00 до 20:00 світла не буде:

  • у Переяславі – на вулицях 40-річчя визволення Переяславщини, Ярмарковій, Соборній, Солонці, Коцюбинського, Петра Дорошенка, Федора Лободи, Белінського, Чехова, Надії Курченко, Дощовій та на провулках Коцюбинського, Петра Дорошенка та Чехова.

З 10:00 до 17:00 світла не буде:

  • у Переяславі – на вулицях Святилівській, Борисоглібській, Громова, Богомольця, Гаврила Куреди, Остапа Вишні, Соборній, Борисівське поле, Можайській, Металургів, Заповітній, Наливайка, Тітовського, Привітній, Ранковій, Криворізькій, Миколи Костомарова, Свободи, Героїв Дніпра, Волошковій, Михайла Леонтовича, адмірала Нахімова, Весняній, Літній, Житній, Вечірній, Володимира Мономаха, Володимира Глібовича, Михайла Грушевського, Кожум’яки, Пєсклова, Гончара та Богдана Хмельницького.
  • у Греблі (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Миру та Новій.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Гайовій та Шевченка.
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Партизанській, Кучеренка, Озерній, Шкільній, Центральній, Молодіжній, Володі Ганзі та на провулку Кучеренка.
  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулиці Піщаній.

Нагадуємо, нещодавно в Переяславі завершився чемпіонат України з боксу. Взяли участь близько ста боксерів з 12 областей.

Юлія Кравченко

Нагору