ЖИТТЯ

“Мама, тато, я – спортивна сім’я”: до Дня захисту дітей в Переяславі провели змагання

У рамках переяславського фестивалю до Дня захисту дітей відбулися спортивні змагання “Мама, тато, я – спортивна сім’я”. У них взяли участь п’ять сімей із Переяслава.

1 червня до Дня захисту дітей в Переяславі влаштували фестиваль. Почався він о 10:00 й триватиме до самого вечора. До культурної програми увійшли, зокрема, спортивні змагання під назвою “Мама, тато, я – спортивна сім’я”. Проводив їх начальник відділу фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я міськради Владислав Столяренко. Як це було, знає Інформатор.

Взяли участь п’ять команд, відповідно – п’ять сімей: Бражник-Лиманських, Мостових, Солонців, Старовітів і Гарібян. “Доріжка здоров’я” передбачала чотири веселі естафети: “Картопля”, “Переправа”, “Корзина” та “Заключна велика естафета з віджиманням та присіданням”. Кожна родина отримала призи від міської ради та християнської церкви “Небесна країна”, адже переможених у цих змаганнях не було. Всі вдосталь позаймалися, насміялися, отримали неабиякий заряд позитиву.

У рамках переяславського фестивалю до Дня захисту дітей відбулися спортивні змагання

У змаганнях взяли участь п’ять сімей із Переяслава

Естафети проводив Владислав Столяренко

Батьки старалися як могли!

Настрій учасників був рішучий

Діти проявили неабияку активність

Катерина Лой вручила подарунки всім учасникам

Всі вдосталь позаймалися, насміялися, отримали неабиякий заряд позитиву

Нагадуємо, жителі міста поділилися з нами своїм думками щодо суті Дня захисту дітей та способів його відзначення. Дивіться це у відеосюжеті.

Юлія Кравченко

Нагору