ЖИТТЯ

Як святкують День захисту дітей у Переяславі: відеорепортаж

У Переяславі на центральній площі розпочалося святкування Дня захисту дітей. Культурна програма передбачена з ранку до самого вечора.

Концерт на площі розпочався сьогодні, 1 червня, о 10:00. Свято відкривали разом із гостями Переяслава: на сцені співали дівчата з Києва, Ірпеня та інших міст. Представники ради церков Переяславщини виконали молитву за дітей та їхні родини. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

Також о 10:00 розпочалася інформаційно-розважальна програма для дітей під назвою “Юний рятувальник”, яку проводили працівники ДСНС. На площі розмістили чотири локації: піротехнічну, водолазну, медичну та пожежно-рятувальну. Кожна дитина могла спробувати себе у ролі пожежника або медика. Хто знає, можливо це наштовхне їх на роздуми про майбутню професію?

Жителі міста поділилися з нами своїм думками щодо суті Дня захисту дітей та способів його відзначення. Дивіться це у відеосюжеті.

Культурна програма передбачена до 21:00 (тоді розпочнеться мультфільм просто неба), тому цікавого буде ще багато. Інформатор і надалі святкує з дітьми. Про квест у місті та доріжку здоров’я “Мама, тато, я – спортивна сім’я” ви дізнаєтеся трохи згодом.

А фоторепортаж із Дня захисту дітей можна подивитися тут.

Юлія Кравченко

Відео: Юрій Товкайло

Нагору