Куряча грудка – дієтичний продукт, корисний, багатий на білок. А способи приготування філе можуть бути різноманітними.
Детальніше про приготування цієї справи розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 2 курячі філе
- 100 г помідорів
- 70 г твердого сиру
- 1,5 ст. л. майонезу
- 1,5 ст. л. сметани
- 1 ст. л. сушеного меленого часнику
- сіль за смаком
- чорний мелений перець за смаком
- 1 ч. л. олії
Приготування:
- Розріжте кожне велике філе горизонтально на два пласти. За допомогою кухонного молотка відбийте шматочки філе з двох боків. Посоліть і поперчіть з обох боків.
- Форму для запікання змастіть рослинною олією. Викладіть пласти курячого філе в форму в один шар.
- У миску викладіть майонез, сметану і мелений часник. Перемішайте та змастіть цією сумішшю куряче філе.
- Помідор наріжте тонкими кружечками. Викладіть на м’ясо.
- Твердий сир натріть на середній тертці та посипте ним помідори.
- Відправте форму в розігріту до 180°С духовку. Запікайте філе приблизно 25 хвилин.
Оксана Симоненко