ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: запечіть куряче філе в духовці

Куряча грудка – дієтичний продукт, корисний, багатий на білок. А способи приготування філе можуть бути різноманітними.

Детальніше про приготування цієї справи розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • 2 курячі філе
  • 100 г помідорів
  • 70 г твердого сиру
  • 1,5 ст. л. майонезу
  • 1,5 ст. л. сметани
  • 1 ст. л. сушеного меленого часнику
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • 1 ч. л. олії

Приготування:

  1. Розріжте кожне велике філе горизонтально на два пласти. За допомогою кухонного молотка відбийте шматочки філе з двох боків. Посоліть і поперчіть з обох боків.
  2. Форму для запікання змастіть рослинною олією. Викладіть пласти курячого філе в форму в один шар.
  3. У миску викладіть майонез, сметану і мелений часник. Перемішайте та змастіть цією сумішшю куряче філе.
  4. Помідор наріжте тонкими кружечками. Викладіть на м’ясо.
  5. Твердий сир натріть на середній тертці та посипте ним помідори.
  6. Відправте форму в розігріту до 180°С духовку. Запікайте філе приблизно 25 хвилин.

Оксана Симоненко

Нагору