ЖИТТЯ

У Переяславі стартували змагання з тріатлону “Слов’янська хвиля”

Чотирнадцяті змагання з тріатлону “Слов’янська хвиля” стартували, як завжди, на дніпровській дамбі в Переяславі. Учасники поз’їжджалися з усієї України. Саме зараз вони вони виходять на фінальний етап – напівмарафон.

Цього року учасників “Слов’янської хвилі” трохи менше ніж позаминулого (минулоріч змагання скасували через коронавірус) – 45 спортсменів, але від цього змагання не стали менш цікавими. Урочистості почалися сьогодні, 5 червня, близько дев’ятої ранку. Інформатор бачив, як учасники вийшли на старт.

Під час урочистої частини для учасників заспівала переможниця конкурсу Top Face Pereiaslav, вокалістка Єлизавета Маслюкова. Вітальне слово надали й голові Переяславської ТГ Вячеславу Саулку. До речі, його син Руслан теж бере участь у змаганнях.

Крім Руслана Саулка, цього року далеко не вперше в тріатлоні “Слов’янська хвиля” змагаються переяславці Віктор Куйбіда, Тарас Костін та інші. У змаганнях 2019 року команда “Semex Bulls”, в якій був Куйбіда (на етапі плавання), виборола чемпіонство. Щодо колишнього мера Тараса Костіна, то він цьогоріч вийшов на новий для себе рівень, бо змагається не в естафетній гонці, а індивідуально – долає всі три дистанції (плавання – 1,9 км, велоперегони – 90 км, біг – 21 км) самотужки.

Ми й надалі спостерігаємо за тим, як тривають змагання. Готуємо для вас цікавий відеорепортаж.

Учасники на першому етапі – плавання

На старті – багато людей: спортсмени та підтримка

Звичайно ж, пролунав Гімн України

Виступив Вячеслав Саулко

А також Єлизавета Маслюкова

Тарас Костін традиційно бере участь в цих змаганнях

На старт! Увага! Руш!

Нагадуємо, в зв’язку зі змаганнями у Переяславі перекрили деякі дороги. Детальніше – за посиланням.

Юлія Кравченко

Фото: Андрій Дударь

Нагору